sluiten

Deelname Volwassenen

Dit ticket geeft toegang tot dit evenement voor volwassenen boven de 12 jaar.

€ 6,50

Deelname Jeugd

Dit ticket geeft toegang tot dit evenement voor jeugd onder de 12 jaar.

€ 5,00

Oxtarn|Spooktocht 2023

Verborgen Schaduwen

Verborgen Schaduwen:
Een spooktocht in het bos van Castricum

Nieuwsgierige zielen, welkom bij "Verborgen Schaduwen" - een mysterieuze spooktocht die je diep in de betoverende bossen van Castricum zal leiden. Durf jij de duistere geheimen te ontrafelen van een oude cult die ooit deze afgelegen plek bewoonde?

Volg in de voetsporen van avonturier Jay, van Oxtarn, terwijl hij je meeneemt op een enerverende zoektocht naar de waarheid. Jaren geleden, om de balans tussen mens en natuur te bewaren, offerde deze mysterieuze cult enkele ongelukkige zielen aan de wildernis, en hun sporen zijn nog steeds voelbaar in het weefsel van dit bos.

Tijdens "Verborgen Schaduwen" zul je aanwijzingen ontdekken, raadsels oplossen en misschien zelfs de geesten van de verlorenen tegenkomen terwijl je dieper in het verhaal wordt getrokken. Maar pas op, want het pad dat je bewandelt is bezaaid met mysterie en spanning.

Bereid je voor op een avond vol spanning, avontuur en een vleugje bovennatuurlijke magie. Durf jij de uitdaging aan om de waarheid te achterhalen en de geheimen van de "Verborgen Schaduwen" te ontrafelen?

Schrijf je nu in en maak je klaar om de duistere geschiedenis van Castricum te ontdekken tijdens deze onvergetelijke spooktocht. Durf jij het aan?

31 oktober

Schrijf me in