Avontuurlijke polder oever met stijger en windmolen klaar voor mooie wandel of kajak tochten. - Oxtarn Clinics & Adventures

Ontdek het moois wat de natuur te bieden heeft

Ga de natuur in met Oxtarn's natuurtochten en ontdek de omgeving met wandelingen en kajak tochten. Leer meer over de flora en fauna om je heen onder begeleiding van een instructeur. Er zijn geen betere manineren om echt van de natuur te genieten wanneer meer leert over wat en waarom de natuur doet.

Wat is er nu mooier dan de natuur te ontdekken tijdens de mooie natuurtochten. Geniet van al het moois dat er te zien is. Heerlijk tot rust komen en ontspannen. Die natuur ontdekken kan op twee manieren. Natuurlijk gewoon wandelend, maar ook varend.

Trek je wandelschoenen aan en ga mee op pad. De natuur heeft van alles te bieden. Van kleine waterdiertjes tot grotere dieren. Maar ook diverse planten, paddenstoelen in de herfst en mogelijk vleermuizen in de avond.

Al varend door de natuur kun je lekker uitwaaien. Vaar tussen de watervogels en geniet van de weidsheid van de natuur. We nemen je mee naar mooie plekjes en we geven je daarnaast ook tips hoe je mooie natuurfoto's kunt maken.

Combineer met Shooting Range

Ga eerst de natuur in en sluit daarna af met een interessante clinic boog- of luchtbuks schieten.

Of voor grotere groepen; Verdeel je groep over de 4x4 clinic en de schiet clinics.


Close-up van een man bezig met een avontuurlijke wandeling en natuurtocht door het bos en de natuur. - Oxtarn Clinics & Adventures

Wandeltochten

Tijdens onze natuur wandelingen ga je op pad met een instructeur, die je van alles kan vertellen over de natuur. Maar je gaat natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht. Wie weet wat je allemaal tegenkomt tijdens je wandeling.

Tijdens je natuurtocht te voet krijg je ook uitleg over wat er om je heen gebeurt en wie weet vind je onderweg nog wel wat eetbare planten die je kan proberen.

Man die geniet de natuur peddelennd in z'n kajak op een meer tijdens de zonsondergang. - Oxtarn Clinics & Adventures.

Kajaktochten

Niets leuker dan op pad met een kano en al varend de natuur ontdekken. Vanaf het water ziet alles er anders uit en zult u ook andere dingen ontdekken dan wanneer u wandelt. Varen is daarnaast ook super ontspannend.

Offroad met ActionPlanet

ActionPlanet heeft 7,5 hectare offroad terrein, speciaal ontworpen om een echte uitdaging aan te gaan, middels het rijden met 4x4 voertuigen. ActionPlanet biedt verschillende activiteiten, zoals offroadrijden, quadrijden en er is ook een grote stormbaan.

Middels onze samenwerking met ActionPlanet Spaarnwoude hebben we de beschikking over een prachtige natuur locatie.

Een Land Rover Defender 110 die door een plas rijdt tijdens een offroad avonntuur op het terrein van ActionPlanet. - Oxtarn Clinics & Adventures

4x4 Offroad Clinic

Ga met een ervaren 4x4 instructeur het mooie en grote terrein van ActionPlanet op en leer meer over het rijden door de ruige natuur met een Landrover Defender of Discovery.

Door de speciaal voor Oxtarn samengestelde clinic leer je meer over de mogelijkheden van de auto's en gebruik van werk en recovery materiaal.