Poldersloot met stijger en windmolen.

Ontdek het moois wat de natuur te bieden heeft

Ga op pad in de natuur en ontdek de omgeving te voet of vanaf het water. Leer al wandelend of varend meer over de flora en fauna om je heen onder begeleiding van een instructeur. Er zijn geen betere manineren om echt van de natuur te genieten wanneer meer leert over wat en waarom de natuur doet.

Wat is er nu mooier dan de natuur ontdekken. Geniet van al het moois dat er te zien is. Heerlijk tot rust komen en ontspannen. Die natuur ontdekken kan op twee manieren. Natuurlijk gewoon wandelend, maar ook varend.

Trek je wandelschoenen aan en ga mee op pad. De natuur heeft van alles te bieden. Van kleine waterdiertjes tot grotere dieren. Maar ook diverse planten, paddenstoelen in de herfst en mogelijk vleermuizen in de avond.

Al varend door de natuur kun je lekker uitwaaien. Vaar tussen de watervogels en geniet van de weidsheid van de natuur. We nemen je mee naar mooie plekjes en we geven je daarnaast ook tips hoe je mooie natuurfoto's kunt maken.

Combineer met Shooting Range

Ga eerst de natuur in en sluit daarna af met een interessante clinic boog- of luchtbuks schieten.

Of voor grotere groepen; Verdeel je groep over de 4x4 clinic en de schiet clinics.


Close-up op man lopend door het bos.

Wandeltochten

Tijdens de wandeltochten bent u op pad met een instructeur/gids, die u van alles kan vertellen over de natuur. Maar u gaat natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht. Wie weet wat u allemaal tegenkomt tijdens uw wandeling.

Man in kajak op open water.

Kajaktochten

Niets leuker dan op pad met een kano en al varend de natuur ontdekken. Vanaf het water ziet alles er anders uit en zult u ook andere dingen ontdekken dan wanneer u wandelt. Varen is daarnaast ook super ontspannend.

Offroad met ActionPlanet

ActionPlanet heeft 7,5 hectare offroad terrein, speciaal ontworpen om een echte uitdaging aan te gaan, middels het rijden met 4x4 voertuigen. ActionPlanet biedt verschillende activiteiten, zoals offroadrijden, quadrijden en er is ook een grote stormbaan.

Middels onze samenwerking met ActionPlanet Spaarnwoude hebben we de beschikking over een prachtige natuur locatie.

Land Rover Defender, offroad rijden op het terrein van ActionPlanet.

4x4 Offroad Clinic

Ga met een ervaren 4x4 instructeur het mooie en grote terrein van ActionPlanet op en leer meer over het rijden door de ruige natuur met een Landrover Defender of Discovery.

Door de speciaal voor Oxtarn samengestelde clinic leer je meer over de mogelijkheden van de auto's en gebruik van werk en recovery materiaal.