Clinics & Activiteiten

Het ontdekken van de Nederlandse natuur is op verschillende manieren mogelijk en bij Oxtarn hebben we diverse activiteiten om dit te doen.

Ook bieden wij leerzame clinics in alle aspecten van de natuur, survivallen en samenwerken. Weer even écht "back to basics".

Vrouw met een hoed, lopend door de natuur met een blad.

Wist je dat?

Drie het universele noodsignaal is. Mocht je jezelf in de situatie bevinden dat je verdwaald bent, blaas driemaal op een fluit, wacht een paar seconden, draai 90 graden en herhaal.

Dat is ook de reden dat S.O.S. in morse code bestaat uit drie kort, drie lang en drie kort.

Vrouw staandend naast een beek.

Verbeter je survival & oriëntatie skills

Altijd al willen leren hoe je je moet oriënteren in de natuur, hoe je echt moet omgaan met een kompas of wat de beste manier is om een kampvuur te bouwen: dat kan met een van onze survival of oriëntatie clinics.

Natuurtochten

Ga op pad in de natuur en ontdek de omgeving te voet of vanaf het water. Leer al wandelend of varend meer over de flora en fauna om je heen onder begeleiding van een instructeur.

Shooting range

Wil je meer leren over alle ins en outs van het boogschieten. Of ga je liever voor het zwaardere geschut met kruisboog of luchtbuks.

Teambuilding

Wanneer je als groep wilt leren samenwerken, is er niets beter dan teambuilding-opdrachten. Bij ons zijn ze zo ontwikkeld dat iedereen zijn steentje bij moet dragen.