Clinics & Activiteiten

Bij Oxtarn bieden we talloze manieren om de pracht van de Nederlandse natuur te ontdekken. Onze diverse activiteiten en clinics zijn ontworpen om jou op verschillende manieren in contact te brengen met de natuurlijke wereld.

We zijn toegewijd aan educatieve activiteiten en clinics die alle facetten van de natuur, survival en samenwerking omvatten. Het is een kans om terug te keren naar de basis, waarbij je de vaardigheden leert die onze voorouders met de natuur verbonden hielden.

Stap uit de dagelijkse routine en omarm het avontuur met Oxtarn. Onze programma's zullen je uitdagen, inspireren en je laten zien hoe prachtig en leerzaam het kan zijn om weer écht in harmonie met de natuur te leven.

Vrouw die tijdens een natuurwandeling geniet van de zonsondergang in het bos. - Oxtarn Clinics & Adventures

Wist je dat?

Drie het universele noodsignaal is. Mocht je jezelf in de situatie bevinden dat je verdwaald bent, blaas driemaal op een fluit, wacht een paar seconden, draai 90 graden en herhaal.

Dat is ook de reden dat S.O.S. in morse code bestaat uit drie kort, drie lang en drie kort.

Vrouw die de natuur ontdekt terwijl ze op de rotsen naast een kabbelende beek staat tijdens een natuurwandeling. - Oxtarn Clinics & Adventures

Verbeter je survival & oriëntatie skills

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het leren van essentiële vaardigheden zoals het navigeren in de natuur, het effectief hanteren van een kompas, of het meester worden van de kunst van het kampvuur bouwen?

Bij ons kun je dit alles en een schat aan andere kennis ontdekken door deel te nemen aan onze uitgebreide survival- en oriëntatieclinics!

Natuurtochten

Ga op pad in de natuur en ontdek de omgeving te voet of vanaf het water. Leer al wandelend of varend meer over de flora en fauna om je heen onder begeleiding van een instructeur.

Shooting range

Wil je meer leren over alle ins en outs van het boogschieten met deze leerzame clinic. Of ga je liever voor het zwaardere geschut met kruisboog of luchtbuks.

Teambuilding

Wanneer je als groep wilt leren samenwerken, is er niets beter dan teambuilding-opdrachten. Bij ons zijn ze zo ontwikkeld dat iedereen zijn steentje bij moet dragen.