Clinics & Activiteiten

Bij Oxtarn bieden we talloze manieren om de pracht van de Nederlandse natuur te ontdekken. Onze diverse clinics en activiteiten zijn speciaal ontworpen om jou op verschillende manieren in contact te brengen en meer te leren over de natuur.

We zijn toegewijd aan educatieve activiteiten en uitdagende clinics die alle facetten van de natuur, survival en samenwerking omvatten en versterken. Het is een kans om terug te keren naar de basis, waarbij je de vaardigheden leert die onze voorouders met de natuur verbonden hielden.

Stap uit de dagelijkse routine en omarm het avontuur met Oxtarn. Onze programma's zullen je uitdagen, inspireren en je laten zien hoe prachtig en leerzaam het kan zijn om weer écht in harmonie met de natuur te leven.

Vrouw die tijdens een natuurwandeling geniet van de zonsondergang in het bos. - Oxtarn Clinics & Adventures

Wist je dat?

Drie het universele getal is van survival? Het wordt voor heel veel dingen gebruikt en wordt dus ook gezien als het getal van de natuur. Mocht je jezelf ooit in de situatie bevinden dat je verdwaald bent, blaas driemaal op een fluit, wacht een paar seconden, draai 90 graden en herhaal. Dit geeft je de beste kans om gevonden te worden.

Het gebruik van het getal drie is ook de reden dat Samuel Morse de uitvinder van morse heeft gekozen om S.O.S. in morse code te laten bestaat uit drie kort, drie lang en drie kort.

Vrouw die de natuur ontdekt terwijl ze op de rotsen naast een kabbelende beek staat tijdens een natuurwandeling. - Oxtarn Clinics & Adventures

Verbeter je survival & oriëntatie skills

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar het leren van essentiële vaardigheden zoals het navigeren van de natuur met kaart, het effectief hanteren van een kompas, of het meester worden van de kunst van het kampvuur bouwen?

Bij Oxtarn kun je dit alles en een schat aan andere kennis ontdekken door deel te nemen aan onze uitgebreide survival- en oriëntatieclinics!

Natuurtochten

Ga op pad de natuur in en ontdek je omgeving Bij Oxtarn bieden we verschillende activiteiten zoals natuur wandelingen met gids, natuur excursies voor scholen of een interessante clinic natuur fotografie.

Leer meer over de flora en fauna om je heen onder begeleiding van een instructeur.

Shooting range

Een van de oudste sporten gerelateerd aan de natuur is het boogschieten. Oxtarn bied verschillende pakketten varieerend van leuke boogschiet uitjes tot interessante clinics.

Of ga je liever voor iets groffer geschut en kies je voor onze leerzame luchtbuks clinic.

Teambuilding

Survivalen is niet alleen maar weten wat te doen, maar ook weten het leren samen te werken.

Oxtarn bied verschillende activititen gemaakt voor het versterken van jullie band als groep, perfect voor bedrijven of leuk voor familiefeesten.